Velkommen til Grundejerforeningen Søndervangen.

Området er afgrænset af Gunnar Clausensvej, Søndervangs Allé, Mathildelundsvej og spadserestien mod industrikvarteret.

Grundejerforeningen Søndervangen er en frivillig forening.

Foreningen har til formål at holde sig ajour med kommunale aktiviteter og andre tiltag i kvarteret, samt at varetage fællesinteresser for medlemmerne og styrke det sociale sammenhold.

Vi har et ønske om, at alle skal føle sig hjemme  i grundejerforeningens område. Derfor vil vi ikke alene benytte denne lejlighed til at byde jer velkommen, men også benytte den til at orientere jer lidt om, hvad der foregår her i området, og hvordan vi håndterer de forskellige opgaver, der er knyttet til grundejerforeningen. Om alt dette kan man læse mere på denne hjemmeside.

Foreningen afholder den årlige generalforsamling i februar måned. Det årlige kontingent er for tiden 250,- kr.

Ønsker man at blive medlem af foreningen, kan man henvende sig til bestyrelsen.
Oplysninger om hvem der sidder i bestyrelsen, samt øvrige oplysninger om foreningen, kan ses her.

Foreningen er medlem af:

• Viby Syd Fællesråd
  • Viby lokalhistoriske Forening

Af arrangementer og tiltag for foreningens medlemmer kan nævnes: